V-160

Optimal planlösning, stora glaspartier och unik design

Wermlandhus Villa V-160 är ett modernt vinkelhus som kombinerar funktionalitet med stilren elegans.När du stiger in genom den rymliga och öppna entrén i Villa V-160 så möts du av en imponerande syn. Här öppnar sig stora ytor med gott om förvaringsutrymme, vilket gör det enkelt att organisera dina saker och hålla ditt hem snyggt och prydligt. Men det är inte bara den praktiska sidan som imponerar. När du står där i entrén, känner du direkt en känsla av rymd och ljus som genomsyrar hela huset. Detta tack vare den smarta utformningen av huset, där du ser genom hela huset redan från entrén.

Med ett ryggåstak i vardagsrumet och köket skapar huset en öppen och ljus atmosfär som är perfekt för familjen att umgås i. Det maffiga glaspartiet i vardagsrummet, som sträcker sig över en hel fasad, ger en oförglömlig utsikt över omgivningen och en härlig koppling till naturen. Det ger också ett elegant och modernt intryck.

I Villa V-160 finns det gott om utrymme för hela familjen, med stora badrum och möjlighet till att göra allrummet till ett extra sovrum. Villan har också en separat föräldradel och barndel, vilket ger både föräldrar och barn utrymme och integritet.

En rymlig tvättstuga och gott om förvaring som gör vardagen enklare och mer bekväm. Det finns även en integrerad carport, som ger skydd för din bil mot väder och vind. Här finns också möjlighet att bygga en garageplats om så önskas. Villa V-160 är den ultimata bostaden för dig som söker en praktisk och funktionell bostad i läcker design.

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com