Välkommen till Wermlandshus eftermarknad

Vi på Wermlandshus är stolta över att erbjuda högkvalitativa, pålitliga och funktionella bostäder till våra kunder. Vi förstår vikten av att ha en trygg och trivsam bostad, och vår eftermarknadsavdelning finns till för att hjälpa dig om det uppstår några problem eller frågor kring din bostad.

Viktig information att läsa innan en felanmälan

För att säkerställa att eventuella problem tas om hand på ett korrekt sätt är det viktigt att notera att felanmälningar och reklamationer som görs via denna sida gäller endast det du har avtalat med oss på Wermlandshus och inte eventuella avtal som du har med er entreprenör. Om du upptäcker något fel med entreprenaden är det viktigt att du kontaktar din entreprenör direkt.

Innan du gör en felanmälan är det även bra att kontrollera om det finns någon information i din drift- och skötselpärm som kan hjälpa dig att lösa problemet. Många vanliga problem kan faktiskt lösas genom att följa råden i denna pärm.

Felanmälan av värmepump​

Om du har problem med din värmepump, vänligen använd formuläret nedan för att göra en felanmälan. Du behöver ange serienumret på värmepumpen, detta underlättar vårt arbete att identifiera problemet.

Support och service för vitvaror​

För support och service gällande vitvaror hanteras detta direkt av vår leverantör ELON Richardson. Du kan kontakta dem via mejl på karlstad@elon.se eller telefon 054-18 06 00.

Vi finns här för dig!

Om du har läst all information ovan men fortfarande vill göra en felanmälan till Wermlandshus, fyll då i formuläret nedan. Vårt mål är att behandla ärenden så snabbt och effektivt som möjligt. Vänligen bifoga bilder när ni gör er felanmälan, eftersom våra leverantörer kräver det och det underlättar processen.

Tack för att du väljer Wermlandshus! Vi är här för att hjälpa dig med alla dina eftermarknadsbehov.

Anmäl ärende

Beskriv ditt ärende med så mycket information som möjligt samt bifoga bilder.
Lägg till ett ärende åt gången.