Tomter för ditt Wermlandshus

Här hittar du våra lediga tomter för ditt drömhus. Vi laddar löpande upp nya tomter så håll utkik på sidan efter något som passar just dig och dina ambitioner. Vi är sedan med dig från start till mål.

Grava-Rud, Karlstad

På idylliska Grava-Rud i Karlstad hittar du denna gröna och naturnära tomt. Tomten är på 1802 kvm och är planerat för vårt moderna hus på 172 kvm med kök från Ballingslöv, lågenergifönster från Velfac och valfrihet kring materialval. Pris 5 695 000 kronor exklusive markarbete.

Adress: Grava-Rud 533
Fastighetsbeteckning: Grava-Rud 1:139

Kontakta Tobias för mer info på 072-173 62 36 eller tobias@wermlandshus.com.

Götetorpsvägen, Hammarö

Nu finns chansen att förverkliga din dröm om att bo i ett modernt boxhus på 172 kvm med öppna sociala ytor på omtyckta Hammarö. Huset kommer prydas med kök från kvalitésäkra Ballingslöv där högre standard på vitvaror samt stenskivor i köket ingår, lågenergifönster från Velfac, badrumsinredning från Svedbergs, och valfrihet kring materialval. Tomten på 970 kvm ligger i ett populärt villakvarter med närheten till skola, mataffär, förskola med perfekta pendlingsmöjligheter till både Karlstad och Skoghall. Komplett pris 8 495 000 kronor.

Det som ingår är:

  • Tomt
  • Markarbeten
  • Gräsmatta
  • Grund
  • Nyckelfärdigt hus med hög standard

 

Adress: Götetorpsvägen 98

Kontakta Tobias för mer info på 072-173 62 36 eller tobias@wermlandshus.com.

Vill du sälja mark till oss?

Vi är alltid på jakt efter nya tomter! Har du eller vet du någon som har mark och vill sälja? Kontakta oss.