Box 188

Rymlig boxvilla med stora glaspartier

Välkommen till vår moderna boxvilla, Box-188 – en unik och funktionell bostad som verkligen sticker ut. Vi har tänkt på allt för att göra detta till ditt drömhem, från stora glaspartier och skjutdörrar som förbättrar ljusinsläppet, till en magnifik entré som visar upp husets unika design.

Den sociala delen av huset är det perfekta utrymmet för att samla familj och vänner. Det rymliga köket och vardagsrummet är utformat för att vara både funktionellt och elegant, och ger gott om utrymme för matlagning, umgänge och avkoppling.

Box-188 har också en barndel och föräldradel med eget allrum, vilket gör att familjen kan njuta av sin egen personliga plats. Dessutom finns det gott om förvaring i hela huset, så att du kan hålla det organiserat och prydligt.

Vi har också satsat på att skapa en unik arkitektur med lekfulla lösningar och genomtänkt ljusinläpp. Detta gör Box-188 till en oas av lugn och ro, där du kan njuta av både inomhus- och utomhuslivet.

Kontakta oss för att få reda på mer om vår moderna boxvilla. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com