Box 165

Ljus och luftig boxvilla med smarta lösningar

Välkommen till vår unika boxvilla B-165, där stora glaspartier ger en luftig och ljus känsla till hela hemmet. Villan har utformats med omsorg och är utrustad med allt du behöver för att skapa ett trivsamt och funktionellt boende.

B-165 har ett praktiskt kontor, som ger dig en separat arbetsplats med en lugn och koncentrerad miljö. Villan har också ett separat allrum för barn, som är en perfekt plats för lek och aktiviteter.

Villan har en integrerad carport som lätt kan omvandlas till ett garage för extra skydd och säkerhet för dina fordon. Det sociala köket och vardagsrummet har gott om plats för att umgås med familj och vänner, med skjutpartier som öppnar upp till den härliga trädgården.

Du får ett eget badrum och en praktisk walk-in closet i master bedroom, vilket skapar en privat oas för avkoppling och komfort. Här kan du koppla av i lugn och ro och ladda upp inför en ny dag.

B-165 är en villa med stil och funktion, som du kan anpassa efter dina behov och önskemål. Vi är glada över att erbjuda detta drömhem.

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com