V-170

Tidlös design med spröjsade fönster

Upptäck Wermlandshus fantastiska villa V-170 – ett välplanerat och rymligt vinkelhus med spröjsade fönster som ger en tidlös och klassisk känsla.

Villa V-170 erbjuder en smart planlösning med en föräldradel och en barndel, perfekt för en familj som vill ha lite extra utrymme. I barndelen finner du ett eget allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum om behovet skulle uppstå.
I hjärtat av huset hittar du det sociala köket och vardagsrummet med ryggåstak som ger en öppen och luftig känsla. Här finns gott om utrymme för umgänge och trevliga middagar med familj och vänner.

Men det är inte bara insidan som gör villa V-170 till ett drömhem. När du kliver in i entrén möts du av ett stort glasparti som bjuder in trädgården in till huset. Detta skapar en härlig känsla av samhörighet mellan inomhus och utomhus.

Sammanfattningsvis är villa V-170 det optimala hemmet för dig som söker en klassisk och välplanerad bostad med hög standard och smarta lösningar. Ta första steget mot ditt nya liv i drömhuset och kontakta oss för att få veta mer om detta fantastiska hus!

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com