K-167

Dubbelknäckt hus med maximalt ljusinsläpp och praktiska lösningar

Vi är glada att kunna presentera vår fantastiska husmodell K-167, som kombinerar modern design, funktionalitet och elegans på ett enastående sätt.

K-167 är ett modernt dubbelknäckt hus som tar hänsyn till både stil och funktion. De sociala utrymmena har placerats i mitten av huset, vilket skapar en naturlig samlingspunkt för familj och vänner. Här kan ni njuta av gemenskapen i en öppen och härlig atmosfär.

Du har möjlighet till en barn- och föräldradel. Var och en kan skapa sin egen personliga fristad och samtidigt njuta av gemensamma utrymmen där ni kan umgås.

K-167 har också ett exklusivt walk-in-skafferi där du kan förvara allt du behöver för att hålla ditt kök organiserat och prydligt.

Mastersviten i K-167 är en dröm som går i uppfyllelse. Den är rymlig och erbjuder en egen oas där du kan koppla av och återhämta dig. Det privata badrummet ger dig en känsla av lyx.

För att ge en nästan sömlös övergång mellan inomhus- och utomhuslivet har K-167 mycket glaspartier mot baksidan. Dessa glaspartier släpper in naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över trädgården.

K-167 är helt enkelt det perfekta hemmet för dig som vill ha en modern och funktionell livsstil. Kontakta oss för att veta mer.

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com