EH-222

Flexibelt, ljust och socialt

För den perfekta balansen mellan modern arkitektur, rymliga utrymmen och stora fönster, är EH-222 det självklara valet. Upptäck vad som gör detta hus till ett drömhem för dig och din familj.

Sociala ytor
EH-222 är utformat med ett starkt fokus på sociala ytor. Vardagsrum, kök och matsal är integrerade i en öppen planlösning, vilket skapar en atmosfär som bjuder in till gemenskap och umgänge. Oavsett om du är värd för en familjemiddag eller en avslappnad kväll med vänner, är detta hus idealiskt.

Fyra rymliga sovrum
EH-222 har inte mindre än fyra rymliga sovrum. Denna generösa uppställning ger gott om utrymme för hela familjen, samt möjlighet för gästrum eller lekutrymmen. Med masterbedroom på bottenvåningen får du bekvämlighet och flexibilitet som passar din livsstil.

Ljus och luftigt
Modernt innebär ljus och luft. EH-222 har utformats med stora fönster för att maximera naturligt ljus. Om du önskar ännu mer ljus på övre plan, erbjuder huset möjligheten att välja takfönster.

Flexibelt hem efter dina önskemål
EH-222 är mer än bara ett bostadshus; det är din möjlighet att skapa det hem som passar din livsstil. Bortsett från sovrummen finns möjligheten att anpassa ditt hem med kontorsutrymmen eller andra funktioner som gör EH-222 unikt för dina behov och önskemål. Kontakta oss för att veta mer vad vi kan göra för just dig!

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com