Box 178

Modern elegans i varje hörn

Välkommen till Wermlandshus B-178, där modern lekfullhet möter praktisk design. Med imponerande takhöjder och väl genomtänkta utrymmen är detta husmodellen som ger dig friheten att forma ditt drömhem.

Vårt B-178-hus ger dig flexibilitet när det gäller sovrum. Med alternativen för tre eller fyra sovrum, kan du anpassa ditt hem efter dina behov. Oavsett om du behöver extra utrymme för familjen eller ett eget kontor, kan B-178 rymma dina önskemål.

Ljus och rymd
B-178 är ett hus som omfamnar ljuset. Stora glaspartier öppnar upp ditt hem till naturen utanför och skapar en atmosfär av ljus och luftighet. Vardagsrummet och köket är hjärtat av huset, där du kan samlas med familj och vänner i en rymlig och välkomnande miljö.
För den som söker en plats att växa tillsammans som familj, erbjuder B-178 en smart uppdelning mellan barn- och föräldradel. Här får du både gemenskap och privatliv under samma tak.

I dagens flexibla arbetsmiljö är ett hemmakontor mer efterfrågat än någonsin. B-178 inkluderar en särskild kontorsplats där du kan fokusera på arbete och produktivitet, samtidigt som du är nära din familj.

Lyxiga badrum
Våra badrum är utformade för att vara en fristad av avkoppling. Här får du möjlighet att njuta av en spa-liknande upplevelse varje dag.

B-178 är inte bara ett hus; det är en livsstil. Här har du utrymme att växa och utvecklas, oavsett om det är genom familjemiddagar, arbete hemifrån eller lugna stunder av avkoppling. Wermlandshus är stolta över att erbjuda dig detta modernt lekfulla hus med en rad möjligheter.

Kontakta oss för att lära dig mer om detta fantastiska hus och hur du kan göra det till ditt eget.

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com