Box 151

Välplanerad boxvilla i smakfull och praktisk design

Upptäck det ultimata hemmet – vår enastående husmodell B-151. Med en perfekt kombination av funktionalitet, stil och komfort kommer detta hus att få ditt hjärta att slå lite snabbare.

B-151 är en välplanerad pärla spridd över 151m², designad för att möta alla dina behov och önskemål. Med tre rymliga sovrum finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas och njuta av sina egna personliga utrymmen.

När du kliver in i B-151 välkomnas du av generösa och luftiga ytor, skapade för att ge dig den ultimata sociala upplevelsen. Det stora köket är hjärtat i hemmet med gott om förvaringsutrymmen. Här kan du verkligen kombinera det sociala med det praktiska.

En av de unika egenskaperna hos B-151 är flexibiliteten att ha antingen ett kontor eller en fantastiskt stor klädkammare. Du kan skapa ditt eget personliga arbetsutrymme där du kan fokusera och vara produktiv eller njuta av den extra förvaringsutrymmet för att organisera din garderob och hålla allt prydligt och snyggt.

B-151 erbjuder också möjligheten att skapa en carport eller garage, vilket ger dig extra förvaringsutrymme och skydd för din bil. Du kan vara säker på att ditt fordon är i trygga händer och skyddad mot väder och vind.

För dem som värdesätter privatliv och möjligheten att ha separata utrymmen, erbjuder B-151 en smart och funktionell barn- och föräldradel.

Varje detalj är noggrant utformad för att skapa en harmonisk och bekväm livsstil för hela familjen. Med sitt moderna utseende och smarta planlösning kommer detta hus att vara en fullträff. Kontakta oss för att upptäcka mer om B-151.

Fakta

Kontakta oss

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att förverkliga dina husdrömmar.

Tobias Carli

072-173 62 36 och
tobias@wermlandshus.com